Asimov Crowdfunding oldalunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Az Asimov Crowdfunding oldal a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról az Asimov Crowdfunding oldal nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően az Asimov Crowdfunding oldal oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez a felhasználó internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

A támogatás összege azonnal zárolásra kerül az adományozó kártyaszámláján. Kérjük, olvasd el részletes tájékoztatónkat!

Üdvözölünk a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Asimov Crowdfunding oldalunkon!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheted biztonságos módon adományozásod.

Mire figyelj az adományozáskor?

  • Olvasd el Asimov Crowdfunding oldalunk ismertetőjét, az adományozás kondícióit, feltételeit!
  • Tanulmányozd át a Asimov Crowdfunding oldal biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantáljuk adataid biztonságát!
  • Tartsd nyilván az adományozásoddal kapcsolatos adataidat!
  • Tartsd nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adataid (tranzakció azonosító, engedélyszám)!
  • Biztosítsd, hogy titkos kártyaadataidhoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
  • Használj olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. Az adományozó által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

  1. Az Asimov Crowdfunding oldal oldalán választod ki azt a projektet amelyet támogatni kívánsz, és az összeget, amelyet bankkártyás fizetésen keresztül kívánsz teljesíteni.
  2. Ezt követően átkerülsz a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadataidat szükséges kitöltened.
  3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatod el a tranzakciót
  4. A fizetést követően visszatérsz az Asimov Crowdfunding oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kapsz visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a támogatás összegével.

Amennyiben nem kerülsz visszairányításra a fizetőoldalról a Asimov Crowdfunding oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattintasz, ill. bezárod a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülnél az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kívánsz tájékozódni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot számlavezető bankoddal.